Semintele de Grau Verde si Animalul Tau de Companie

Cele mai multe mamifere, inclusiv pisici, ai grijă de iarbă pentru a se mentine sanatosi sau recupereaza dupa o accidentare. Daca pisica ta are de buruieni și iarbă sălbatică, tu ar trebui să exercite întotdeauna prudență. Acest lucru poate duce la iarbă pisica ta de a contracta o boală dăunătoare. Uneori, poate dura chiar la plante de apartament de alimentatie, care pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru el. În astfel de momente, este mai bine pentru a merge pentru grau verde pe plan intern, care este mai nutritivă decât alte soiuri de iarbă.

grau-verde-2

Semințe organice

Grau verde cumparat de la o piață deschisă poate conține cantități mari de produse chimice, a face, prin urmare, mai mult rău decât bine. Astăzi, mai multe persoane sunt optează pentru varietatea organic.

Pentru creșterea ei acasă, aveți nevoie pentru a absorbi circa 500 g de semințe în apă de aproximativ de ore. Odată înmuiat, semintele trebuie golit și clătit bine. Pregătiți o tavă de 20 de 10 cm și se adaugă 1 cm de amestec în ghiveci și compost umed. Spread semințele uniform peste acest amestec. Adăugați un centimetru de pământ în partea de sus și de apă-l. Amintiți-vă pentru a menține solul umed. În următoarele trei sau patru zile, acesta va începe să crească. Mențineți sertarul într-un loc unde iarba primește amplu soare, asigurându-vă că soarele nu se usuce frunzele și sol.

Când iarba este de aproximativ șapte centimetri în lungime, ea este gata pentru a fi recoltate. Puteți să-l un cuplu de centimetri deasupra suprafeței solului asieta. Clătiți-l înainte de al pune prin storcătorul de fructe.

Pentru animale de companie

Aceste semințe sunt o sursă favorizat de nutrienti extrem de necesare în rândul animalelor de companie. Deși nefamiliare, câinii și pisicile mananca iarba de la ori, astfel încât trupurile lor obține aceste minerale care nu pot fi găsite în alimente integrale. De obicei, se constată că animalele de companie să mănânce o anumită cantitate de iarbă care crește în grădina ta, dar nu poate fi de ajutor. Gazon dvs. să fi fost tratate cu pesticide și îngrășăminte chimice, care pot fi dăunătoare pentru animalele de companie. Deci, în loc de a lăsa animalele de companie să mănânce iarbă în creștere în grădină, puteți să le dați grau verde crescut în limitele de casa ta. Se poate întâmpla, astfel încât animalele de companie nu-l mănânce. În acest caz, puteți încerca spritzing l cu apă sau de tocare și adăugarea ei la alimente lor.

Aceasta iarba este disponibilă în orice magazin de sănătate, dar s-ar putea, de asemenea, opta să-l cumpere on-line.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *