Cele Mai Mici Preturi la Centralele Termice Vaillant?

Centrale termice preturi vaillant centrale sunt unul dintre centrale termice preturi vaillant standard de mai multe comune, folosite în clădirile publice și casele. Aceste sisteme de incalzire sunt de obicei utilizate în climatele mai reci. Componentele sistemului include, de obicei o unitate de încălzire, cum ar fi o pompă de căldură, cuptor sau cazan într-o locație centrală.

Combustibilul pentru unitatea de încălzire poate fi petrol, cărbune, energie electrică, gaze naturale sau alți combustibili. Unitatea centrala se încălzește aer, abur sau apă și dispersează pe întreaga structură. Unități în spațiile îndepărtate, cum ar fi conducte, conducte sau radiatoare pot fi parte a sistemului.

centrala-termica-50

În clădirile mai mari, cuptorul sau cazanul este plasat într-o locație centrală, de obicei, o sală de cuptor, camera centralei sau camera mecanic. Casele de private pot avea unitate subsol sau dulap numit sala de cuptor. Pompele de căldură pot fi localizate în interiorul sau în afara casei sau clădirii. Acestea sunt uneori introduse pe acoperișul plat al unei clădiri.

Din cuptor sau cazan, conducte sau conducte se realizează la toate părțile structurii. Dacă sistemul este o unitate de aer forțat, conducte poarta aerul încălzit la camere. Un fan, ventilator circulă aerul prin conductele și în camere. De multe ori, cantitatea de căldură este controlată de un termostat situat într-o cameră sau zonă. Nu este, de obicei, filtre sau purificatoare de aer atașat la sistem pentru a preveni suflare sau forțarea praf sau mucegai în camere.

Când sistemul utilizează apă caldă pentru a transfera căldura, apa este încălzită și trimis prin conducte la camerele unde există radiatoare. Radiatoarele de căldură prin convecție, mai degrabă decât de căldură radiantă. Radiatoare sunt plasate pe pereți sau acestea pot fi introduse în podea pentru a încălzi suprafața podelei. Când vremea este caldă, aceeași rețeaua de conducte pot fi folosite pentru a distribui rezultatele aer condiționat în întreaga clădire.

Când căldura este circulat prin fluid, nu există aproape întotdeauna o pompă pentru a egaliza distribuția căldurii în toată structura. Un sistem de căldură apă caldă este de obicei combinat cu apă fierbinte pentru gospodărie. Există, de obicei, un schimbător de căldură secundar într-un container de depozitare, astfel încât gospodăria este alimentat cu apă fierbinte pentru baie și feluri de mâncare.

Plasarea de radiatoare sau guri de aerisire este important în eficiența optimă a sistemului de încălzire. Radiatorul trebuie amplasat lângă ferestre și în partea a camerei, care este mai rece. În cazul în care radiatorul este aproape de ferestre, condensare este minimizat. Căldura lângă fereastră stabilește fluxul de aer adecvat pentru a face cea mai bună utilizare a elementului de încălzire. Contrar credintei populare, conducerea caldura departe de ferestre învinge curenții de aer pozitive care sunt necesare pentru cel mai bun randament.

Invenția de centrale termice preturi vaillant centrală este creditat pentru vechii romani. Sistemul lor de conducte de aer a fost conceput pentru a oferi conducte de aer cald în case particulare și băi publice. Sistemele ulterioare nu sunt atât de mult diferite în distribuție, deși metoda de incalzire este destul de diferit astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *