Skoda – Cele Mai Fiabile Masini

Masini Skoda au o reputatie excelenta pentru producerea de automobile de calitate la un preț corect. În Irlanda, Skoda sunt o masina foarte populara pentru utilizatorii de afaceri și drivere de familie deopotrivă.

Sunt plecat de zile de glumele Skoda, unde Skoda a fost clasificate cu Lada si Polski Fiat. Skoda este acum parte a grupului Service skoda Pitesti, iar masinile sunt bine concepute si arata grozav.

autoturism-skoda-125

Există doar trei modele de bază, Fabia, Octavia și Superb.

Modelele au fost proiectate pentru a se potrivi în între clasele de mărime convenționale, de exemplu Fabia este între un Fiesta și Focus o în mărime. Motoarele sunt liniștite, dar oferă toată puterea că 99% din șoferii vreodată nevoie. În interiorul masinile sunt spațioase și confortabile, cu un șofer mare rating de satisfacție.

Diesel cu motor Skoda Octavia are economie de combustibil genial la aproximativ 700 mile / 1100 km rezervorul plin și este încă un interpret decent prea.

Picioare din spate nu este genial, compensații pentru o pornire mare, dar multime de lucruri destul de mare pentru o familie și adulți ocazionale

În ceea ce privește manipularea Skoda Octavia bate Service skoda Pitesti echivalente din cauza ca este rigida plimbare și mai bine care este necesar pentru dur Cehă (și irlandeză) drumuri comparativ cu cele netede germane de Service skoda Pitesti.

Nivel confortabil pe distanțe lungi, dar zgomotul rutier este vizibil.

Masina Skoda Octavia Estate merge doar pe și de pe. Platforma de încărcare pare fără sfârșit. Aceasta masina imobiliare este, de asemenea, una dintre cele mai placute de a conduce vehicule pe care am venit vreodată peste

Masina noua Octavia este o valoare chiar mai bine decat modelul mai vechi. Diferențele la exterior sunt subtile, dar în interior este diferit poveste, cu scaune reproiectat și panoul de instrumente. Știi că sunteți într-o altă Skoda Octavia.

Skoda Fabia este liniștită, la toate vitezele. Direcție Great, frâne, iar de comandă al caroseriei întinsă. Uimitor motor frugal din ce în ce mai bine ca ea se maturizeaza, cu o medie de peste 65mpg pe naveta țară de zi cu zi. Frumoasa cutie de viteze Skoda cu modificări foarte buna.

Super eficient aer con Skoda nu afectează performanțele sau consumul de carburant Fabia lui. Incalzire scaune sunt perfecte pentru iarna. Rock construcție solidă îmbunătățește siguranța pasagerilor.

Cred că motorul diesel Skoda este partenerul perfect pentru aceasta masina ca economia de combustibil, chiar în oraș este în high de 50 și cuplul este uimitor în acest automobil mic făcându-l serios rapid, surprinzător cateva drivere Fiesta și Corsa!

Skoda Fabia este o racheta de buzunar real! Directia este genial – foarte ușor atunci când aveți nevoie în locuri de parcare, dar greutate de până frumos atunci când pe drum deschis.

Skoda Fabia Estate este un pachet uimitor de spațiu și economie. Motorul 1.2 16V ofera mult mai multa putere decat orice conducător auto masina mica bunuri are dreptul să se aștepte

Locuri par a fi prea incomod la începutul, deoarece sunt foarte greu, dar înmoaie și devin foarte confortabil după 10 minute și vă aprecia acest lucru într-o unitate de timp și este mult mai bine decât rivalii sai!

Plimbare este minunat! Foarte supla pentru croazieră pe distanțe lungi și o mare handler. Amazing!

Încărcat cu kit pentru bani și veți economisi bani cu e economie de combustibil excelent.

Nicăieri veți găsi o valoare pentru masina bani ca Skoda Superb. Superb are caracteristici care sunt, în general, găsesc doar în mașini de calcul al costurilor pe jumătate la fel de mult din nou. Un test drive în Skoda Superb este o lume total diferită de la un test drive în foarte competent Skoda Octavia. Cele două mașini poate arata foarte similar exterior, dar în interior și pentru plăcerea de a conduce Superb pune mâinile în jos.

Skoda Superb într-adevăr trăiește până la numele său. Este superb din toate punctele de – manipulare bun, unitate excelent, plin de caracteristici, cum ar fi transmisie-vârf tronic și scaun electric c / w memorie, cabină spațioasă, călătorie confortabilă și motor puternic (turbo). Portbagajul este cavernos!

Real sa picior-o cameră din spate este chiar mai mare decât o clasă Mercedes E.

În partea de sus a gamei Skoda Superb este un foarte mare calitate, bine puse împreună și extrem de spatios, masina de familie de lux.

Marea motor, cutie de viteze automată neted, capacitatea de depășire minunat, de croazieră relaxat și foarte economic.

Cuplat cu caracteristici extraordinare și preț rezonabil, Skoda Superb este într-adevăr valoare pentru bani. Este bani bine cheltuiți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *